blog

Wietske

By november 24, 2021 No Comments

Na lange tijd stond ik weer een keer op de weegschaal en er verschenen 3 cijfers voor de komma, toen dacht ik, nu moet er echt iets gebeuren…
Ik jojo al mijn hele leven, maar dit was toch het moment waarop de knop om ging.
Via een vriendin had ik al van Tally gehoord en heb eerst haar boek besteld. Hier stonden zoveel lekkere recepten in en haar aanpak sprak mij erg aan. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.
Meteen voelde het goed en heb ik besloten een coachingstraject te gaan volgen bij Tally. De motivatie was er en eigenlijk was de “nieuwe”leefstijl voor mij niet moeilijk vol te houden en de kilo’s vlogen eraf. Ook met het gezin prima vol te houden.
Na 7 maanden -14 kilo en daar echt super blij mee. Ik voel me fitter en daardoor ben ik juist meer gaan bewegen. We hebben mountainbikes gekocht en hebben als gezin meegedaan aan een familyrun💪 Dingen die ik mezelf van tevoren niet echt zag doen.
Voor mij was Tally echt de stok achter de deur om het vol te houden. Ik heb de gesprekken als heel positief ervaren en ook als het even iets minder ging zorgde Tally ervoor dat ik positief de deur uit stapte. Mét nieuwe tips om weer  aan de slag te gaan.
Ook de tips voor bv het lezen van etiketten om zo gezondere keuzes te maken ben ik erg blij mee.
Voor mij dus zeker een hele positieve ervaring en het boek is ook zeker een musthave voor iedereen die gezonder wil gaan leven.
Twijfel je nog? Ik zou zeggen neem de stap!!!

Leave a Reply

Bestel Het Totaalrecept
%d bloggers liken dit: