blog

Renny, 38 jaar

By november 24, 2021 No Comments

April ’21: resultaat in kilo’s = -11 kilo

Het verhaal van Renny:

“Na een aantal (mislukte) afslankpogingen voelde ik me ontevreden met mijn gewicht en lijf. Toen kwam ik Vitally tegen op social media. Ik heb haar site bezocht en haar aanpak sprak mij erg aan. Toen heb ik de stap gezet voor een kennismakingsgesprek.

Inmiddels heb ik mijn ideale gewicht (meer dan 10 kilo!) bereikt, maar het bracht mij zoveel meer. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eetgedrag. Ik maak andere keuzes en dat voelt goed. Je lichaam krijgt meer energie. Door een goede en gezonde basis van pure producten en een duidelijke richtlijn van wat je nodig hebt, kun je eindeloos variëren en genieten van elke maaltijd. Samen met mijn gezin en dat is ook heel fijn. Maar ook leerde ik door dit traject eens een moment(je) voor mijzelf te nemen in een druk bestaan van werk en gezin. Ook geniet ik vaker van een wandeling en lekker buiten zijn.

Ik ben erg blij deze stap te hebben gezet en ik weet dat ik niet weer terug zou willen naar mijn “oude” patroon. Dit voelt echt als een een gezonde basis een leefstijl waarmee ik verder kan.

Ook de coaching van Tally heb ik als erg prettig ervaren. Vanaf het eerste gesprek voelde het vertrouwd. Tally is een enthousiast persoon en ze maakt het altijd gezellig. Ze bekijkt ieder persoon als individu en weet je valkuilen te doorbreken. De goede tips en adviezen hielpen mij ook in mijn onregelmatige werk houvast te krijgen. Stap voor stap vond ik mijn weg hierin en zo lukte het mij om mijn doel te bereiken.
Ondanks dat het wel eens tegen zat geeft Tally de juiste begeleiding om de draad weer op te pakken. Zo ook de wekelijkse motivatie mails geven daarbij een steuntje in de rug. En heerlijke recepten 😄

Wanneer je opzoek bent naar een blijvend gezonde leefstijl, raad ik Vitally zeker aan!”

Leave a Reply

Bestel Het Totaalrecept
%d bloggers liken dit: