Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Een gezond gewicht? 

 

Blij zijn met jezelf en je lijf? 

Wil jij weer stralen, van binnen en van buiten? 

 

Met het traject Fit, Slank & Blij! pas je stap voor stap je eet- en leefpatroon aan naar een gezonde basis waarmee je verder kunt. Door middel van een positieve en milde mindset ga jij een leefstijl ontwikkelen waar jij je goed bij voelt en die past bij jouw leven. Op deze manier bereik je een gezond gewicht, word je gezonder en energieker en hou je dit vast. Met jouw gezonde basis ga jij weer stalend door het leven!

Je doorloopt het programma Fit, Slank en Blij! aan de hand van de PuurGezond stappenkaarten en een map met allerlei informatie, opdrachten en lekkere, eenvoudige recepten zonder pakjes en zakjes om inspiratie op te doen.

Afhankelijk van jouw situatie coach ik jou persoonlijk bij jouw knelpunten. Jij bent uniek, daarom werken we samen aan jouw persoonlijke vitaalplan.

De coaching is gericht op gedragsverandering:
1. Bewustwording en inzicht krijgen
2. Stap voor stap veranderen
3. Volhouden en eigen maken

Of doe een leefstijlcheck en ga zelf aan de slag met een advies op maat. De leefstijlcheck kun je makkelijk aanvullen met losse coachingsconsulten: zo maak jij je eigen traject op maat.

Ik help je graag jouw doelen te behalen, totdat ze niet meer voelen als volhouden en jij er met veel plezier mee verder kunt!

Energieker, gezonder en slanker: neem de regie en voel je lekker in je lijf!

 

Je bent wat je eet. Gezonde voeding kan zoveel voor je doen: voor je energie, gewicht en je gezondheid. Het leuke is dat je kunt afvallen en je gezondheid kunt versterken door gewoon en lekker te eten en er op een ontspannen manier mee om te gaan.

Je leert weer terug te gaan naar de basis en wordt je bewust van de kracht van voeding. De natuur heeft ons zoveel moois en lekkers te bieden. De voedingsstoffen die we binnenkrijgen zijn letterlijk de bouwstenen van ons lijf. Ze houden je lijf gezond en verkleinen de kans op de zogenaamde leefstijlziekten, zoals bijvoorbeeld een hoog cholesterolgehalte, een hoge bloeddruk, Diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. We hebben naar schatting met maar liefst 75% invloed op onze gezondheid door voeding en leefstijl.

Vitally werkt met de Puur Gezond methode, volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Steeds meer mensen kiezen voor pure en eerlijke producten. En dat is heel logisch, want als je zoveel mogelijk puur eet, zit je vanzelf goed. Puur Gezond is geen dieet, het is een leefstijl. Je leert genieten van lekkere en gezonde voeding die goed is voor je lijf. Je maakt de overstap naar koken zonder pakjes en zakjes op een eenvoudige manier. Zo wordt eten je beste vriend. Je maakt de stap van kwantiteit naar kwaliteit.

Puur Gezond is een eetpatroon waarbij je lijf voeden centraal staat. Je eet wat minder koolhydraten, maar wel gewoon lekker fruit en een boterham.

We starten met een voedingsadvies op maat: een persoonlijke voedingsanalyse, 3 voorbeeldmenu’s waarmee jij kunt variëren. Je gaat zelf aan de slag met bewuste keuzes maken die passen bij jou en wat jij lekker vindt. Je ontvangt ook een Puur Gezond maandmenu ter inspiratie. Je gaat proberen en ontdekken wat bij jouw past. Samen kijken we of het afvallen goed op gang komt. Zo nodig stellen we het advies bij.

Naast voeding is er aandacht voor allerlei thema’s die te maken hebben met een gezond eet- en leefpatroon, zoals bewegen, ontspannen en slapen, jouw relatie met eten en natuurlijk het geheim voor succes: jouw motivatie en mindset. Het doel is om vaste patronen en gewoonten te doorbreken. Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal en achtergrond, die centraal staan.  Samen gaan wij ontdekken wat jíj nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Voor nu én voor de rest van jouw leven.

Fit, Slank & Blij

COMPLEET

8 maanden

 

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Persoonlijke voedingsanalyse en advies (1 uur)

✓ 8 coachingsessies van 45 min.

✓ 3 coachingsessies van 30 minuten

✓ Coaching aan de hand van de Puur Gezond methode

✓ Verdieping op thema’s en coaching bij jouw valkuilen

✓ Extra verdieping stresshantering en/of onrust-eten

Inclusief:

 • Puur Gezond Stappenkaarten t.w.v. € 4,95
 • Persoonlijke informatie- en werkmap incl. receptenbundel t.w.v. € 10,-
 • 1 jaar lang de wekelijkse motivatiemail met recept

Pakketprijs: € 549,- *

Naar keuze:

 • Betaal in één keer aan het begin van het traject.
 • Betaal in €78,50 in 7 maandelijkse termijnen.
 • Recht op een vergoeding uit de zorgverzekering? Hiervoor je maandelijks een aparte factuur zolang je recht hebt op een vergoeding.

Fit, Slank & Blij

BASIS

5 maanden

 

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Persoonlijke voedingsanalyse en advies (1 uur)

✓ 8 coachingsessies van 30 minuten

✓ Coaching aan de hand van de Puur Gezond methode

✓ Verdieping op thema’s en coaching bij jouw valkuilen

Inclusief:

 • Puur Gezond Stappenkaarten t.w.v. € 4,95
 • Persoonlijke informatie- en werkmap incl. receptenbundel t.w.v. € 10,-
 • 1 jaar lang de wekelijkse motivatiemail met recept

Pakketprijs: € 349,-

Naar keuze:

 • Betaal in één keer aan het begin van het traject.
 • Betaal in €87,25 in 4 maandelijkse termijnen.
 • Recht op een vergoeding uit de zorgverzekering? Hiervoor je maandelijks een aparte factuur zolang je recht hebt op een vergoeding.

* Natuurlijk is een een vervolg mogelijk na een traject. Dit is mogelijk in de vorm van losse consulten of een pakketje consulten. 

Genoemde tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.

*  Zakelijke tarieven op aanvraag ( dit geldt ook voor medewerkers die gebruik maken van een vitaliteitsbudget).

Vergoeding zorgverzekering

Vitally is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten. Zo ben je verzekerd van professionele begeleiding volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

Veel zorgverzekeraars vergoeden jaarlijks een bedrag uit het aanvullende pakket. Het voordeel is dat dit niet ten koste gaat van je eigen risico en dat je geen verwijsbrief nodig hebt van je huisarts.

Klik hier om te checken wat jouw vergoeding is.

 

Vergoeding werkgever – vitaliteitsbudget

Steeds meer organisaties stellen een vrij te besteden vitaliteitsbudget beschikbaar. Slim, want jouw werkgever heeft er baat bij dat jij fit & fluitend naar je werk gaat. Een win-win situatie dus.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Ik luister graag naar jouw verhaal en vraag.

Neem contact op