Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Een gezond gewicht? 

 

Blij zijn met jezelf en je lijf? 

Wil jij weer stralen, van binnen en van buiten? 

 

Met het traject ‘Het Totaalrecept’ pas je stap voor stap je eet- en leefpatroon aan naar een gezonde basis waarmee je verder kunt. Door middel van een positieve en milde mindset ga jij een leefstijl ontwikkelen waar jij je goed bij voelt en die past bij jouw leven. Op deze manier bereik je een gezond gewicht, word je gezonder en energieker en hou je dit vast. Je werkt meteen aan je balans en leert vaker te kiezen voor wat jij graag wilt. Met jouw gezonde basis ga jij weer stalend door het leven!

Je doorloopt het programma ‘Het Totaalrecept’ stapsgewijs en aan de hand van allerlei informatie, opdrachten en lekkere, eenvoudige recepten zonder pakjes en zakjes om inspiratie op te doen.

Afhankelijk van jouw situatie coach ik jou persoonlijk bij jouw knelpunten. Jij bent uniek, daarom werken we samen aan jouw persoonlijke vitaalplan.

De coaching is gericht op gedragsverandering:
1. Bewustwording en inzicht krijgen
2. Stap voor stap veranderen
3. Volhouden en eigen maken

Ik help je graag jouw doelen te behalen, totdat ze niet meer voelen als volhouden en jij er met veel plezier mee verder kunt!

Energieker, gezonder en slanker: neem de regie en voel je lekker in je lijf!

 

Je bent wat je eet. Gezonde voeding kan zoveel voor je doen: voor je energie, gewicht en je gezondheid. Het leuke is dat je kunt afvallen en je gezondheid kunt versterken door gewoon en lekker te eten en er op een ontspannen manier mee om te gaan.

Je leert weer terug te gaan naar de basis en wordt je bewust van de kracht van voeding. De natuur heeft ons zoveel moois en lekkers te bieden. De voedingsstoffen die we binnenkrijgen zijn letterlijk de bouwstenen van ons lijf. Ze houden je lijf gezond en verkleinen de kans op de zogenaamde leefstijlziekten, zoals bijvoorbeeld een hoog cholesterolgehalte, een hoge bloeddruk, Diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. We hebben naar schatting met maar liefst 75% invloed op onze gezondheid door voeding en leefstijl.

Vitally werkt met de PuurGezond methode, volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Steeds meer mensen kiezen voor pure en eerlijke producten. En dat is heel logisch, want als je zoveel mogelijk puur eet, zit je vanzelf goed. PuurGezond is geen dieet, het is een leefstijl. Je leert genieten van lekkere en gezonde voeding die goed is voor je lijf. Je maakt de overstap naar koken zonder pakjes en zakjes op een eenvoudige manier. Zo wordt eten je beste vriend. Je maakt de stap van kwantiteit naar kwaliteit.

PuurGezond is een eetpatroon waarbij je lijf voeden centraal staat. Je eet wat minder koolhydraten, maar wel gewoon lekker fruit en een boterham.

We starten met een voedingsadvies op maat: een persoonlijke voedingsanalyse en een heel praktisch toepasbaar voedingsadvies waarmee jij zelf leert variëren. Je gaat aan de slag met bewuste keuzes maken die passen bij jou en wat jij lekker vindt. Maar je krijgt ook een aantal week- en maandmenu’s ter inspiratie, of om te volgen. Je gaat proberen en ontdekken wat bij jouw past. Samen gaan we jouw balans vinden om af te vallen. Met deze aanpassingen, zonder een streng dieet, is -0.5 tot -1 kilo per week heel realistisch.

Naast voeding is er aandacht voor de thema’s uit de Vitaliteitscirkel. Dit zijn thema’s die te maken hebben met een gezond eet- en leefpatroon, zoals bewegen, ontspannen en slapen, jouw relatie met eten en natuurlijk het geheim voor succes: jouw motivatie en mindset. Zo werk je aan de vitalere versie van jezelf.

Het doel is om vaste patronen en gewoonten te doorbreken. Iedereen heeft zijn eigen levensverhaal en achtergrond, die centraal staan.  Samen gaan wij ontdekken wat jíj nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Voor nu én voor de rest van jouw leven.

DIT IS ECHT IETS VOOR JOU ALS JIJ:

 1. Geen poeders en pillen wilt, maar een gewone pure en gezonde basis
 2. Geen crashdieet wilt, maar die basis waarmee je je hele leven verder wilt 
 3. Op een ontspannen manier met eten wilt omgaan
 4. Voorgoed met je overtollige kilo’s wilt afrekenen. Je wilt gaan voor een gezonde stofwisseling en blijvend resultaat
 5. Je gezondheid wilt verbeteren, of preventief je gezondheid wilt versterken 
 6. Wilt werken aan een goede balans tussen inspanning en ontspanning op een manier die bij jou past
 7. Een goede balans wilt tussen je gezonde basis en het genieten van extraatjes
 8. Wilt afrekenen met perfectionisme en wilt gaan voor goed genoeg
 9. Vaker ‘ja’  wilt zeggen tegen jezelf
 10. Tevredener en blijer wilt zijn met jezelf en je leven
 11. Voor 200% gemotiveerd bent
 12. En jouw vicieuze cirkel voor de laatste keer wilt doorbreken!

Maak een gratis afspraak

 

Loop jij ook vast en zou je het graag anders willen? De enige die dat kan veranderen ben jij, maar dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Dus zet gewoon die eerste stap en kom vrijblijvend kennismaken, ik luister graag naar jouw verhaal. Wie weet gaan wij samen aan de slag met jouw doelen, zodat jij weer lekker in je vel je leven tegemoet gaat!

Stuur je een mailtje om een afspraak te maken? Ik zie je graag!

Afspraak maken

Tarieven 2020

Het Totaalrecept

COMPLEET

pakket 8 maanden

 

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Persoonlijke voedingsanalyse en advies (1 uur)

✓ 6 coachingsessies van 45 minuten

✓ 6 coachingsessies van 30 minuten

✓ Coaching aan de hand van de methode ‘het totaalrecept’; verdieping op thema’s en coaching bij jouw verbeterpunten

Inclusief:

 • Handboek ‘Het totaalrecept’ incl. kookboek
 • Wekelijkse motivatiemail

Pakketprijs: € 595,- incl. BTW *

Naar keuze:

 • Betaal in één keer aan het begin van het traject.
 • Of betaal €85,- in 7  maandelijkse termijnen
 • Recht op een vergoeding uit de zorgverzekering? Hiervoor ontvang je maandelijks een aparte factuur zolang je recht hebt op een vergoeding.

* betreft particulier tarief. Zakelijke tarieven op aanvraag.

Het Totaalrecept

Pakket 5 maanden

 

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Persoonlijke voedingsanalyse en advies (1 uur)

✓ 3  coachingsessies van 45 minuten

✓ 4 coachingsessies van 30 minuten

✓ Coaching aan de hand van de methode: ‘het totaalrecept’; verdieping op thema’s en coaching bij jouw verbeterpunten

Inclusief:

 • Handboek: ‘het totaalrecept’ incl. kookboek
 • Wekelijkse motivatiemail

Pakketprijs: € 385,- incl. BTW *

Naar keuze:

 • Betaal in één keer aan het begin van het traject.
 • Of betaal € 96,25 in 4 maandelijkse termijnen
 • Recht op een vergoeding uit de zorgverzekering? Hiervoor ontvang je maandelijks een aparte factuur zolang je recht hebt op een vergoeding.

* betreft particulier tarief. Zakelijke tarieven op aanvraag.

Het Totaalrecept

BASIS

 

✓ Kennismakingsgesprek

✓ Persoonlijke voedingsanalyse en advies (1 uur)

✓ 4 coachingsessies van 45 min.

✓ Coaching aan de hand van de methode: ‘het totaalrecept’; verdieping op thema’s en coaching bij jouw verbeterpunten

Inclusief:

 • Handboek: ‘het totaalrecept’ incl. kookboek
 • Wekelijkse motivatiemail

Pakketprijs: € 295,- incl. BTW *

Naar keuze:

 • Betaal in één keer aan het begin van het traject.
 • Betaal € 98,50 in 3 maandelijkse termijnen
 • Recht op een vergoeding uit de zorgverzekering? Hiervoor ontvang je maandelijks een aparte factuur zolang je recht hebt op een vergoeding.

*Particulier tarief. Zakelijke tarieven op aanvraag.

De frequentie van de afspraken is naar behoefte. In de meeste gevallen in de eerste maanden eens per twee weken en daarna maandelijks. Omdat het verbeteren van je leefstijl en afvallen de nodige tijd neemt, werk ik graag met pakketten over een langere periode.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket op maat te maken en zijn er losse consulten of een pakket van drie consulten mogelijk na een traject.

MOGELIJKE VERGOEDINGEN

Vergoeding zorgverzekering

Vitally is aangesloten bij de Beroepsvereniging Voor Gewichtsconsulenten. Voordeel is dat er is veel gevallen jaarlijks een vergoeding uit het aanvullend pakket van de zorgverzekering mogelijk is. Check jouw vergoedingen HIER

Heb je er recht op, mooi meegenomen natuurlijk.

Vergoeding werkgever

Vitaliteit is een thema wat leeft, ook bij werkgevers. Steeds vaker stellen werkgevers een vitaliteitsbudget ter beschikking. Een win-win situatie, want werkgevers zijn gebaat bij medewerkers die fit en fluitend naar hun werk gaan natuurlijk.