Tally

 

Nu ik zelf weet hoe het zit, fascineert het mij dat zoveel mensen onwetend zijn over de basis van een gezond lijf en een gelukkiger leven.

Toch was er voor mij ook een tijd dat ik worstelde met eten, mijn gewicht en balans.

Sinds mijn puberteit zijn eten en gewicht belangrijke thema’s voor mij geweest en ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik een burn-out. Een gevolg van teveel met de ander bezig zijn en te weinig met mezelf. Ik moest leren hoe ik beter voor mezelf kon zorgen, op het gebied van voeding, ontspannen, bewegen, denken en doen waar je blij van wordt. Ik ontdekte dat gezond eten en goed voor jezelf zorgen, samen gaat met genieten. Vanuit een betere balans is het leven veel leuker!

Na dat proces heb ik ook de stap genomen om mijn hart te volgen en weer aan de studie  te gaan naast mijn baan als maatschappelijk werker in de jeugdhulpverlening. Inmiddels ben ik bijgeschoold naar vitaliteitscoach en gewichtsconsulent. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk ‘Food & fit 4 you’ en sinds januari 2018 ben ik met mijn praktijk verder gegaan onder de naam Vitally. Door mijn hulpverleningsachtergrond kan ik gedegen coachingstrajecten bieden.

Nu is het mijn missie om anderen te laten ontdekken hoe simpel en lekker gezond eten en leven eigenlijk kan zijn, om je gezondheid te versterken en fysiek en mentaal lekkerder in je vel te komen zitten.

In mijn aanpak maak ik mensen op positieve en praktische wijze bewust, om stappen te zetten naar een goede basis voor de rest van hun leven.  Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, begrijp ik waar mensen zoal mee kunnen worstelen en weet ik hen tot het inzicht te brengen wat nodig is om te kunnen veranderen.

Wie ben ik als persoon: enthousiast en positief zijn kenmerken die bij mij passen. Ik hou van koken, actief leven en gezelligheid, samen met de mensen die ik lief heb. In de natuur laad ik op, door een heerlijke wandeling of een stukje hardlopen. En ik word er blij van als ik er aan bij kan dragen om andere mensen tot bloei kan laten komen.

Mijn motto is:  back to basic, met al het goede van nu. Eenvoudig en puur, op een manier die past bij ons sociale leven van nu.