Tally

Nu ik zelf weet hoe het zit, fascineert het mij dat zoveel mensen onwetend zijn over de basis van een gezond lijf en een gelukkiger leven.

Toch was er voor mij ook een tijd dat ik worstelde met eten, mijn gewicht, balans, onzekerheid en perfectionisme.

Sinds mijn puberteit zijn dit belangrijke thema’s voor mij geweest en ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik een burn-out. Een gevolg van teveel met de ander bezig zijn en te weinig met mezelf. Ik leerde milder te zijn naar mezelf, oké zijn met mezelf en van hieruit hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Voeding, ontspannen, bewegen, helpende gedachten denken en dichter bij mezelf leren blijven waren thema’s waarmee ik aan de slag ging. Ik ontdekte dat gezond eten en goed voor jezelf zorgen, samen gaat met genieten. Ook leerde ik anders te kijken naar onzekerheid, waardoor het mij niet meer belemmerd in de dingen die ik graag wil doen. Vanuit een betere balans is het leven veel leuker!

Na dat proces heb ik ook de stap genomen om mijn hart te volgen en weer aan de studie te gaan naast mijn baan als maatschappelijk werker in de jeugdhulpverlening. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk als gewichtsconsulent en inmiddels ben ik bijgeschoold tot erkend HBO leefstijl- en vitaliteitscoach en aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.

Nu is het mijn missie om anderen te laten ontdekken hoe simpel en lekker gezond eten en leven eigenlijk kan zijn, om je gezondheid te versterken en fysiek en mentaal lekkerder in je vel te komen zitten.

In mijn aanpak maak ik mensen op positieve en praktische wijze bewust, om stappen te zetten naar een goede basis voor de rest van hun leven.  Doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, begrijp ik waar mensen zoal mee kunnen worstelen en weet ik hen tot het inzicht te brengen wat nodig is om te kunnen veranderen.

Wie ben ik als persoon: enthousiast en positief zijn kenmerken die bij mij passen. Ik hou van koken en bakken, actief leven en gezelligheid, samen met de mensen die ik lief heb. In de natuur laad ik op, door een heerlijke wandeling of een stukje hardlopen. En ik word er blij van als ik er aan bij kan dragen om andere mensen tot bloei kan laten komen.

Mijn motto is:  back to basic, met al het goede van nu. Eenvoudig en puur, op een manier die past bij ons sociale leven van nu.