Naar aanleiding van mijn boek ‘Het Totaalrecept’ heb ik het laagdrempelige programma: ‘Het Totaalrecept ONLINE’ op gericht. Aan de ene kant om al mijn kennis en tips te delen, maar ook om de lezers van mijn boek met elkaar in contact te brengen. Want hoe leuk is het als je elkaar kunt supporten?

Een gezonde leefstijl werkt het beste als je het samen doet. Samen kom je verder. En samen houd je het vol. Want al die strugles waar jij misschien tegenaan loopt, komt een ander misschien ook tegen. Maar het is natuurlijk ook leuk om tips te delen én successen. Dit kan in de Facebookgroep: Samen Vitaal! Een laagdrempelige manier om elkaar te inspireren op weg naar een gezond gewicht en een vitaal leven. Zelf deel ik natuurlijk regelmatig tips en stel en beantwoord ik vragen.

Maar ik deel graag meer: in een wekelijkse mail deel ik graag al mijn kennis, tips en lekkere recepten, zodat je wekelijks stappen blijft maken naar jouw vitale leefstijl.

Er zijn er verschillende mogelijkheden, dus voor ieder wat wils. Wat jouw behoefte ook mag zijn: alles is goed, als je maar mooie stappen maakt op weg naar die fittere en vitalere versie van jezelf. Lees hieronder verder voor meer informatie

Doe jij ook mee?

Lees hieronder verder voor meer informatie en meld je meteen aan!

Het Totaalrecept ONLINE

In mijn boek ‘Het Totaalrecept’ vind je natuurlijk al veel informatie over een gezonde leefstijl. Maar natuurlijk is er zoveel meer over te vertellen. Daarom heb ik de wekelijkse motivatiemail voor mijn cliënten uitgebreid naar een compleet online programma, om ook deze kennis met jou te kunnen delen. Mijn cliënten ervaren dit als erg motiverend: herkenbaar, toepasbaar en velen kijken uit naar het wekelijkse recept om te maken.

Als je lid wordt, ontvang je een jaar lang elke vrijdag een inspirerende en motiverende mail waarin ik al mijn kennis – en soms ook die van andere deskundigen – over een gezond gewicht, veerkracht en een vitale leefstijl zal delen.

In kleine stappen naar een groots resultaat

Met de wekelijkse mail maak je positieve stappen op het gebied van voeding, beweging, slaap, mindset, balans, aandacht voor jezelf, energie en een zinvol en blij leven. Het mooie ervan is dat je niet in één keer een overvloed aan informatie krijgt, maar dat je deze informatie wekelijks krijgt aangeboden, waardoor het haalbaar blijft. Behapbare informatie en praktische tips en tools, waar jij concrete stappen uithaalt waar jij iets mee wilt.

52 nieuwe heerlijke gezonde recepten

Je vind wekelijks een nieuw lekker verantwoord recept, of een variatie op de recepten uit het boek.

Welke thema’s kun je verwachten?

Denk aan vele praktisch tips en verdiepende informatie op het gebied van voeding (koolhydraten, vetten, eiwitten, vitamines & mineralen, bio-actieve stoffen, gluten, lactose etc.),  eettips, mindset, weerstand, darmgezondheid, stresshantering, slaap, ademhaling, beweging & beweegoefeningen, emotie-eten, gedragsverandering, aandacht- en tijdmanagement, zelfwaardering, positieve psychologie, de overgang & leefstijl, hormonen & leefstijl, mindfulness, yoga, talent en zingeving & geluk.

Behoefte aan een persoonlijk advies en gesprek?

Wie mij kent weet dat ik hou van het persoonlijke. Praten over en sparren over je situatie helpt je een stukje verder. Het is fijn als je dit kunt delen met de mensen om je heen, maar soms is dat niet voldoende. Dan is het fijn om even met een neutrale persoon te praten over je situatie. Of heb je advies nodig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ook hierin doe ik een laagdrempelig aanbod: je kunt lid worden van Het Totaalrecept ONLINE, met een persoonlijk coachingsgesprek waarin je al je vragen en strugles over je persoonlijke situatie kunt delen.

Het Totaalrecept ONLINE

 

In tegenstelling tot de vaak (belachelijk) hoge prijzen voor online programma’s, betaal je voor dit complete programma slechts €49 euro. Maar omdat we net beginnen, kun je nu lid worden voor slechts €29 euro.

Je krijgt hiervoor:

 • Toegang tot de besloten Facebook groep: Samen Vitaal (zo lang je wilt)
 • 1 jaar lang wekelijks een inspirerende en motiverende mail

Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek en toegang tot de facebookgroep. De eerstvolgende vrijdag zie je de wekelijkse mail in je mailbox verschijnen.

Samen komen we verder!

NU slechts eenmalig € 29,-

  Het Totaalrecept ONLINE + persoonlijk gesprek

  In tegenstelling tot de vaak (belachelijk) hoge prijzen voor online programma’s,  betaal je voor dit complete programma met een persoonlijk gesprek via beeldbellen (of zodra weer mogelijk in de praktijk) slechts €108 euro. Maar omdat we net beginnen, kun je dit pakket nemen voor slechts €69 euro.

  Je krijgt hiervoor:

  • Toegang tot de besloten Facebook groep: Samen Vitaal (zo lang je wilt)
  • 1 jaar lang wekelijks een inspirerende en motiverende mail
  • Een persoonlijke coachingsessie van 60 minuten, voor al jouw vragen en om te sparren over jouw persoonlijke situatie. Je mag het gesprek op een zelfgekozen moment in de tijd plannen.

  Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek en toegang tot de facebookgroep. De eerstvolgende vrijdag zie je de wekelijkse mail in je mailbox verschijnen.

  Samen komen we verder!

  NU slechts eenmalig € 69,-

  Tip: ben je aanvullend verzekerd en heb je recht op een vergoeding uit je zorgverzekering? Check via deze link. Dan maak ik een factuur voor je op en krijg je €59,- vergoed.