Naar aanleiding van mijn boek ‘Het Totaalrecept’ heb ik het laagdrempelige programma: ‘Het Totaalrecept ONLINE’ op gericht. Dit bestaat uit een persoonlijk gesprek, een wekelijke motivatiemail en de gezamenlijke Facebookgroep ‘Samen Vitaal’. 

  • Persoonlijk gesprek: Graag wil ik de lezers van Het Totaalrecept op een laagdrempelige manier de kans te geven om op hun persoonlijke situatie in te gaan en advies te geven.
  • In de wekelijkse Motivatiemail deel ik graag al mijn kennis, tips en lekkere recepten, zodat je wekelijks stappen blijft maken naar jouw vitale leefstijl. 
  • Op de Facebookpagina ‘Samen Vitaal!’  kun je vragen kunt stellen, en tips en je successen delen. 
Doe jij ook mee?

Lees hieronder verder voor meer informatie en meld je meteen aan!

Het Totaalrecept ONLINE

In mijn boek ‘Het Totaalrecept’ vind je natuurlijk al veel informatie over een gezonde leefstijl. Maar natuurlijk is er zoveel meer over te vertellen. Daarom heb ik de wekelijkse motivatiemail voor mijn cliënten uitgebreid naar een compleet online programma, om ook deze kennis met jou te kunnen delen. Mijn cliënten ervaren dit als erg motiverend: herkenbaar, toepasbaar en velen kijken uit naar het wekelijkse recept om te maken.

Als je lid wordt, ontvang je een jaar lang elke vrijdag een inspirerende en motiverende mail waarin ik al mijn kennis – en soms ook die van andere deskundigen – over een gezond gewicht, veerkracht en een vitale leefstijl zal delen.

In kleine stappen naar een groots resultaat

Met de wekelijkse mail maak je positieve stappen op het gebied van voeding, beweging, slaap, mindset, balans, aandacht voor jezelf, energie en een zinvol en blij leven. Het mooie ervan is dat je niet in één keer een overvloed aan informatie krijgt, maar dat je deze informatie wekelijks krijgt aangeboden, waardoor het haalbaar blijft. Behapbare informatie en praktische tips en tools, waar jij concrete stappen uithaalt waar jij iets mee wilt.

52 nieuwe heerlijke gezonde recepten

Je vind wekelijks een nieuw lekker verantwoord recept, of een variatie op de recepten uit het boek.

Welke thema’s kun je verwachten?

Denk aan vele praktisch tips en verdiepende informatie op het gebied van voeding, eettips, mindset, weerstand, darmgezondheid, stresshantering, slaap, ademhaling, beweging, emotie-eten, gedragsverandering, aandacht- en tijdmanagement, zelfwaardering, positieve psychologie, de overgang & leefstijl, hormonen & leefstijl, mindfulness, yoga, talent en zingeving & geluk.

Persoonlijk adviesgesprek

Wie mij kent weet dat ik hou van het persoonlijke. Praten over en sparren over je situatie helpt je een stukje verder. Het is fijn als je dit kunt delen met de mensen om je heen, maar soms is dat niet voldoende. Dan is het fijn om even met een neutrale persoon te praten over je situatie. Of heb je advies nodig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ook hierin doe ik een laagdrempelig aanbod: als je lid wordt van Het Totaalrecept ONLINE, maken we een (online) afspraak voor een adviesgesprek.

Het Totaalrecept ONLINE + persoonlijk gesprek

Je betaald voor dit complete programma met een persoonlijk gesprek via beeldbellen (of in de praktijk) slechts €65,-

Je krijgt hiervoor:

  • Een persoonlijke coachingsessie van 60 minuten, voor al jouw vragen en om te sparren over jouw persoonlijke situatie. Je mag het gesprek op een zelfgekozen moment in de tijd plannen.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep: Samen Vitaal (zo lang je wilt)
  • 1 jaar lang wekelijks een inspirerende en motiverende mail

Na aanmelding plannen we een afspraak en ontvang je een betaalverzoek en toegang tot de facebookgroep. De eerstvolgende vrijdag zie je de wekelijkse mail in je mailbox verschijnen.

Samen komen we verder!

NU slechts eenmalig € 65,-

Tip: ben je aanvullend verzekerd en heb je recht op een vergoeding uit je zorgverzekering? Check via deze link. Dan maak ik een factuur voor je op die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.