Ik kan vertellen wat ik doe, maar dat laat ik ook graag aan mijn tevreden klanten over.

Zij vertellen graag wat een coachingstraject hen heeft gebracht. 

Akkie, 53 jaar

Traject ‘Het  totaalrecept’ 5 maanden

Doel behaald: – 12 kilo

Ik liep al een paar jaar ontevreden met mijn gewicht rond alleen wilde ik niet op dieet. De omslag kwam toen ik de diagnose ziekte van Crone kreeg en daarna het mooie nieuws dat ik beppe zou worden.

Op facebook kwam ik regelmatig Vitally tegen en dit concept sprak mij aan. Ik heb informatie opgevraagd van een andere client, snel daarna had ik de eerste afspraak bij Tally.

Bij het informatiegesprek had ik meteen een goed gevoel en daarom ook meteen de knoop doorgehakt, ik kreeg geen vergoeding maar vond het wel wat waard om in mijn gezondheid te investeren.

Ik dacht bij mezelf je hebt jaren en en gedaan en nu is de tijd gekomen om keuze’s te maken want het komt nooit goed uit. De bekende knop had ik gevonden.

In de basis ging het best wel goed bij Tally heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon, ook heb ik geleerd om keuze’s te maken. Doordat ik nog een inwonende dochter heb ben ik ook verplicht om het goede voorbeeld te geven en dat lukt met dit concept prima.

Inmiddels is het afgerond bij Tally, ben inmiddels een fitte beppe, ik beweeg meer en heb 2 kledingmaten kleiner. Deze levenswijze voel ik mij goed bij!

Esther, 20 jaar

Traject ‘Fit, Slank & Blij!

Doel behaald: -13 kilo! 

Het moment dat het roer om moest was ongeveer vijf maanden geleden, rond Pasen. Toen ik mijn bikini ging passen, paste die opeens niet meer. Dat was het moment dat ik wist dat het anders moest. Via via hoorde ik van Tally en besloot ik dit traject een kans te geven. Na een kijkje op haar website heb ik haar een berichtje gestuurd en toen begon het traject.

Ik heb mijn doel gehaald! Meer dan zelfs. Daar ben ik heel trots op. Het traject heeft me nog veel meer opgeleverd. Ik ben bewuster van wat ik eet en heb mijn eetpatroon aangepast. Ik eet nu gezonder en kook veel meer zelfs. Mijn levensstijl is aangepast en ik merk dat ik daar heel blij mee ben. Voordat ik begon was ik erg onzeker, nu ervaar ik veel meer zelfvertrouwen en dat is misschien wel het allermooiste wat het mij heeft opgeleverd.

Wat ik fijn vond aan het traject is dat het met veel humor ging en dat Tally erg begripvol was. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en paste daar het traject op aan. Je werd er direct bewust van dat je dit traject voor jezelf startte en Tally is de stok achter de deur. Zij zorgde ervoor dat ik mijn best deed en bleef doen.

In dit traject is het niet zo dat je niets meer mag, dat was voor mij ook een grote meerwaarde. Je leert alleen betere keuzes te maken.

Ik dacht in het begin dat het veel moeilijker zou worden, maar dat viel ontzettend mee. Het traject gaf me veel houvast. Tally luisterde goed naar mijn verhaal en gaf me veel informatie. Niet alleen over eten, koken en recepten, maar ook hoe je je levensstijl kunt aanpassen en zelf betere keuzes kunt maken. Nog steeds lees ik de wekelijkse motivatiemail en krijg ik recepten doorgestuurd. Dit helpt me om gemotiveerd te blijven.

Franciska, 49 jaar

Traject ‘Fit, Slank & Blij!’

Al vele jaren stoeide ik met mijn gewicht. Daarbij komt dat ik reuma patiënt ben. Overgewicht is dan niet echt bevordelijk.

Via mijn werk kreeg ik de kans om een vitaliteitscheck te doen. Het stilletjes allang weten werd bevestigd. Mijn BMI ging richting obesitas! Mijn energie level was ook ver beneden peil.

Toen nam ik het besluit hier toch echt serieus mee aan de slag te willen. Dat mij dat alleen niet zou lukken was ook een snel getrokken conclusie. Dus ging ik op zoek naar iemand die samen met mij mijn leefstijl wilde verbeteren. Via Facebook kwam ik Tally van Vitally tegen. Haar verhaal en haar werkwijze spraken mij enorm aan. Maar ja om dan de stap werkelijk te zetten en contact te leggen? Dat duurde nog wel eventjes hoor. Gelukkig heb ik haar uiteindelijk een mail gestuurd en daarmee was de eerste stap gezet.

Het kennismakingsgesprek was hartelijk en ik kreeg direct een positief gevoel: met Tally zou het mij vast gaan lukken!

Inmiddels ben ik een half jaar verder en 15 kilo lichter. Ik heb weer een gezonde BMI. Ik ben supertrots en voel mij veel beter. En waar ik minstens zo blij mee ben is dat mijn reuma medicatie behoorlijk verminderd kon worden. Het is absoluut waar: overgewicht en reuma gaan echt niet samen.

Tally heeft mij geleerd dat met een gezonde leefstijl je ook af kunt vallen. Puur eten, geen pakjes en zakjes meer! Wat is het eten een stuk lekkerder geworden. Mijn gezin moest even wennen maar smullen nu ook net zo lekker van al die heerlijke pure gerechten.

Het leuke is dat het niet een crash dieet is. Nee verre van dat. Het is een nieuwe leefstijl die prima vol te houden is. En eerlijk is eerlijk. De bezoekjes aan Tally werkten voor mij als stok achter de deur. Precies wat ik nodig had. Haar uitleg en informatie. Wat verhelderend allemaal!

Maar niet alleen op gebied van voeding blijkt Tally een prima coach. Ze leerde mij hoe ik beter in balans kom en dat ik niet altijd streng voor mijzelf hoef te zijn. Nee juist lief zijn voor mezelf! Ook wanneer het even niet zo goed gaat.

Tally reuze bedankt voor je inspiratie en enthousiasme.

Wietske, 44 jaar

Traject ‘Fit, slank & blij!’

Dat het nu echt anders moest was na de zomervakantie meer dan duidelijk. Weer kleren die niet meer pasten en weer de weegschaal die een getal aangaf waarvan ik wel kon huilen. Dat het deze keer niet opgelost zou zijn met een poosje minder snoepen of één of ander zelf bedacht ‘dieet’ was nu wel duidelijk. Want dat had ik immers al heel vaak geprobeerd (iedere maandag om precies te zijn). Ik viel weliswaar wel eens wat af, maar kwam als ik de teugels liet vieren, het dubbele weer aan.

Omdat ik over Tally veel positieve dingen had gehoord, besloot ik haar te bellen. Met lood in mijn schoenen, want ik moest echt een drempel over om hier hulp bij te vragen. Ik bedoel het is nogal wat om naar een ‘vreemde’  te gaan en dat je daar dan gewogen en gemeten wordt, want ik ken niemand die eerlijk vertelt wat hij/zij nou exact weegt. Maar wie A zegt moet ook B zeggen. En jeetje, ik zou willen dat ik het gewoon eerder had gedaan!

Bij Tally geen gedoe met shakes, poeders of pillen of moeilijke recepten waarvan je de ingrediënten eerst moet googelen. Nee gewoon lekker eten met ingrediënten die je overal kunt kopen. Echt zo simpel kan het zijn. Normaal eten zonder pakjes en zakjes, puur zoals eten bedoeld is.

Ik heb geleerd dat lekker en gezond koken, zonder-pakjes-en-zakjes,  geen gedoe is. Ook is er genoeg ruimte over voor nu en dan iets wat minder gezond is. Niets is verboden. Door deze manier van eten ben ik vele kilo’s en centimeters kwijt. Ik heb weer een gezond gewicht en zit lekker in mijn vel.

Op een ongedwongen zeer prettige manier legt Tally stap voor stap uit hoe je ingeroeste ‘ongezonde’ gewoonten makkelijk kan veranderen in gezonde gewoontes. Zonder het idee dat je een dieet volgt.

Dus voor ieder die twijfelt om de stap te zetten zou ik zeggen:’ niet meer doen, gewoon bellen!’

MIRJAM & ERIK 

Dit stel kreeg een heel jaar steun van Mirjam haar werkgever van der Heide in Drachten. Renate Groenewold (jaja, de schaatster) en ik werden ingeschakeld als hulptroepen. Toen Mirjam en Erik op de helft waren, deelde ze de tussenstand met haar collega’s. En ik mocht het met jullie delen! Ik ben een trotse coach! 
Mirjam:
‘ We zijn nu 7 maanden verder en we voelen ons elke dag fitter en vitaler. Samen zijn we al 44kg afgevallen (Erik 27kg/Mirjam 17kg) en lopen mooi (voor) op schema om ons doel van 70kg te halen.
Met dank aan van der Heide, Renate en Marije en Vitally. Je moet het zelf doen, dat is waar, maar hulptroepen zijn soms net even nodig om ergens mee te starten of om door te zetten. Zo ervaren wij dat tenminste wel met dit traject.
Al jaren worstelen wij met ons gewicht, met afvallen en weer aankomen, met gedachten dat het toch nooit anders zal worden. Dat het ook prima is om dik te zijn, maar even later toch weer aan een nieuw dieet te beginnen en ook weer te stoppen omdat het niet vol te houden is. Ongemerkt krijgen deze gevoelens, van onmacht misschien, ook vat op andere dingen en gedraag je je daarnaar.
Je komt in een vicieuze cirkel terecht waar je niet uit lijkt te komen. Klinkt wat dramatisch, zo is het niet bedoeld, maar dat is wel wat er gebeurd. Dat is in het kort even verwoord hoe het de afgelopen jaren is gegaan.
Begin dit jaar kregen alle medewerkers van van der Heide de gelegenheid om hun vitaliteitsdoel op te schrijven. Natuurlijk was het voor mij weer tijd om aan het begin van het jaar weer wat aan mijn gewicht te doen (net zoals na elke vakantie en elk weekend ). Dus vulde ik in: 25kg afvallen. Ondertussen had ik in januari alweer gezocht naar nieuwe manieren van afvallen en kwam ik op de site van Tally terecht en heb contact met haar gezocht. Haar manier van hulp bieden bij afvallen sprak mij wel aan, geen gekke diëten, maar gewoon gezond eten.
Bijna op hetzelfde moment kreeg ik te horen dat personeelszaken en Renate & Marije mij hadden uitgezocht om een jaar te steunen en te volgen om mijn vitaliteitsdoel te halen. Na een gesprek bleek dat ons hele gezin welkom was om mee te doen. Wow, ik had tranen in m’n ogen, echt, zo blij dat van der Heide dit doet, dit was net wat wij nodig hadden. Soms heb je van die momenten in je leven dat alles samenvalt, dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent. Dit was zo’n moment .
Met Tally kijken naar een gezonde levensstijl wat betreft voeding en in het begin om de 2 weken wegen en meten. Met Renate en Marije kijken naar bewegen, op een manier die bij ons past. Heel langzaam begonnen om gewoon met wandelen en fietsen te beginnen (wij deden eigenlijk niks qua beweging). Wat een bijkomend voordeel is, dat we hier als gezin ook veel plezier aan beleven.
Inmiddels heeft Erik als doel om de Alpe d’Huez te beklimmen en ben ik begonnen met hardlopen. En wat mooi is, we vinden het nog leuk ook. Dat komt omdat je je er zoveel beter, fitter en vitaler door gaat voelen. Aan de buitenkant zie je dat het gewicht afneemt, maar vooral ook van binnenuit word je een blijer mens.
Ik raad het echt iedereen aan, begin niet morgen, maar vandaag nog.
Groetjes Erik & Mirjam Leffering

Bij Accolade in Heerenveen startten eind januari vier enthousiaste vrouwen met een coachingstraject.

En ze zijn ontzettend blij dat ze de stap hebben gezet. Samen vielen ze maar liefst 36 kilo af, geweldig toch! Een vitalere leefstijl heeft hen veel opgeleverd, ook naast de kilo’s, zoals: meer energie, lekkerder eten, trots op de overstap naar het koken zonder pakjes en zakjes, meer bewegen, bewustere keuzes maken voor zichzelf en beter slapen.

Zelf willen ze er ook wel iets over kwijt. Dit zeggen ze over wat het traject hen heeft gebracht: 

Mariska: ‘Ik had niet gedacht dat ik zo gemakkelijk en zonder honger gevoel af kon vallen. Ik ben trots op mezelf!’ 

Ineke: ‘ Ik heb geleerd om gezonde keuzes te maken, niet alleen op het gebied van voeding, maar ook toen ik uit balans raakte kon ik bij Tally terecht. Ik leerde om beter voor mezelf te zorgen. Tally motiveerde mij en leerde mij hoe ik dat kon aanpakken. Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik dit zou kunnen, het traject heeft mij veel gebracht en daar ben ik heel blij mee!’ 

Rinette:‘Ik heb dit traject gevolgd om te leren hoe ik op een goede en gezonde wijze kan afvallen (betere en gezondere voeding) en mijn vitaliteit kan verbeteren.

Dat is mij zeker gelukt dankzij de begeleiding en tips en trucs van Tally.’

Hennie: ‘Ik wilde graag afvallen, onder de goede begeleiding van Tally van Vitally en door puur en gezond te eten is het me nu wel gelukt om de gewenste kilo’s kwijt te raken. De recepten zijn lekker, gezond en puur, niet moeilijk te maken en het is makkelijk vol te houden.’ 

Deze dames kunnen verder met hun vitale leefstijl en het bereiken van hun uiteindelijke einddoel in kilo’s. Je begrijpt vast wel dat ik een trotse coach ben!

Nu is het bijna een half jaar later en zijn er inmiddels meer gemotiveerde medewerkers gevolgd. Het enthousiasme en de mooie resultaten werken aanstekelijk en dat is natuurlijk geweldig om te merken. Vitaliteit leeft bij Accolade en dat werpt z’n vruchten af! 

Ps. de foto werd gemaakt tijdens een supermarkttour.

Wijtske, 46 jaar

Traject ‘Fit, slank & blij!’

” Het is niet moeilijk, iedereen kan het. Gewoon eten en niet diëten, das alles.

En de k(n)op moet om, dan lukt het ook! Zeker bij Tally 😊

Tally  heeft me gemotiveerd en geleerd om zuinig te zijn op mezelf. En door gezond eten met heerlijke recepten is het me gelukt! Na lang (lees: jaren) klooien, inclusief shakedieet ben ik nu 15 kilo afgevallen (en heel veel centimeters). Ik ben trots op dit resultaat en blij met deze manier van eten en deze nieuwe levensstijl.

Goed op jezelf passen is het motto en dat ga ik doen. Dat verdien ik en ik ben er van overtuigd dat het lukt.

Ik zeg: ‘beetje van mij, beetje van Tally! 🙏”

Hinke, 26 jaar

Traject ‘Fit, slank & blij!’

Hinke kwam omdat ze graag meer energie wilde, door gezonder eten en leven. Een gezond gewicht had ze al, lees wat het haar heeft gebracht: 

” Na een aantal workshops van Tally te hebben gevolgd moest ik van mezelf echt de stap zetten om een afspraak bij Tally te maken. Waarom? Omdat ik ontzettend van koekjes, snoep, chocola, chips etc. houdt. Ik voel dat ik weinig energie heb en dit wil ik veranderen. Maar het lukte mij niet alleen.

Na een eerste afspraak bij Tally ging ik er vol goede moed tegenaan, wat was het eigen makkelijk! Wat suiker met je doet heb ik ervaren, ik kreeg echt ‘afkickverschijnselen’. Toen ik stopte/ging minderen met suiker merkte ik direct dat mijn hoofd alleen maar schreeuwde om suiker, terwijl mijn maag geen signalen van trek gaf. Dit was het moeilijkst voor mij, echte trek onderscheiden van hoofdhonger. Wat kan je hoofd je verwarrende signalen geven!

Wat fijn is aan Tally haar traject, is dat ze geen menu’s voorschrijft maar ze geeft je richtlijnen voor goede en gezonde voeding, je bent zelf verantwoordelijk voor wat je kiest. Dit heb ik als heel positief ervaren, anders was het me niet gelukt om hiermee door te gaan.

Het hele traject heeft mij een beeld gegeven van goede en gezonde voeding en dat het eigenlijk niet zo ingewikkeld is als dat het lijkt. Ik leerde slimmere keuzes te maken en stil te staan bij waarom ik eet (en snoep), daardoor lukte het mijn snoepgedrag te doorbreken. Het is gemakkelijk om vol te houden!

Ik ben erg blij met deze inzichten, iedereen kan dit!

Tally is een topper wat de begeleiding betreft. Iedereen heeft wel eens een terugval of een slechte dag. Tally heeft mij laten inzien dat je best af en toe mag snoepen, als je maar bewuste keuzes maakt. Door de week hou ik de basisvoeding vast en in het weekend is er ruimte voor wat lekkers! Eigenlijk geniet ik nu meer van wat ik eet. Als ik wel een keer de fout in ga weet ik dat dat niet erg is, als ik daarna maar weer terug ga naar mijn gezonde basis.

Mijn doel was om meer energie te krijgen, dit is zeker gelukt. En die 4 kilo die er af zijn, zijn alleen maar mooi meegenomen!”

Henk, 46 jaar

Traject: ‘Fit, slank & blij!’

” Uiteindelijk heb ik het gedaan! De noodzaak was er zeker: ruim boven de 100 kg., fysieke klachten, slechte eetpatronen en een druk leven hadden er voor gezorgd dat mijn fitheid en gezondheid niet goed waren. Daadwerkelijk hulp zoeken is dan niet het eerste waar ik voor open stond. Zelf alles op willen lossen is altijd mijn gedachte geweest.

Ik geef dan ook eerlijk toe dat ik enigszins sceptisch en argwanend naar de eerste afspraak bij Vitally toe ging. Ik zag me zelf, zwaar bevooroordeeld,  al vage dingen doen die niet bij mijn karakter passen.

Maar: niets is minder waar gebleken! Meteen al bij de eerste ontmoeting kreeg ik het gevoel dat er iemand tegenover me zat die vanuit een enthousiast professionalisme samen met mij naar oplossingen zocht voor mijn overgewicht maar ook mee dacht over een plan van aanpak om in mijn dagelijks leven niet meer terug te vallen in de oude ongezonde leefpatronen.

Tally is daar ruimschoots in geslaagd. De bezoekjes aan haar werden meetmomenten voor mij maar ook een bron van informatie en op maat gemaakte leef tips die praktisch ook uit te voeren en vol te houden waren.

Het resultaat is: binnen een half jaar bijna 17 kg. Afgevallen, maar misschien nog wel belangrijker een manier van leven gevonden die er voor gezorgd heeft dat ik niet meer terug val in de oude en foute gewoontes. Ik voel me zowel fysiek als mentaal fitter en heb hier veel baat bij in mijn dagelijks leven.

De praktijk moet nu laten zien dat ik werkelijk kan blijven doorgaan in de manier van leven die ik nu heb ingezet. De feestdagen komen er aan en in januari zie ik Tally weer om te kijken waar we staan.

Zelf ben ik vol vertrouwen en misschien is dat wel de grootste winst. Ik zal dan ook iedereen Vitally aanbevelen in de strijd tegen overgewicht en ongezond leven.

Zelf ben ik blij dat ik die hulp heb gezocht en wil ik Tally bedanken voor haar begeleiding.

Nu volhouden!”

Martine, 29 jaar

Coachingstraject Liever in Balans

” Na mijn zwangerschap merkte ik dat mijn weerstand wel een boost kon gebruiken. Ik had weinig energie, was snel ziek en het lukte me niet de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Daarom heb ik hulp gezocht bij Tally. Ik wilde me graag energieker voelen en afvallen. Tijdens onze eerste gesprekken kwam ik erachter dat het roer om moest. Afvallen ging me zo niet lukken. Alle ballen in de lucht houden viel me zwaar. Moeder zijn, vrouw zijn, werknemer zijn, vriendin zijn.. Ik vond het moeilijk hier de juiste balans in te vinden. Daarom ben ik met het traject ‘Liever in Balans’ gestart bij Tally.

Tijdens het traject heb ik mezelf beter leren kennen en ging ik de confrontatie aan met mezelf. Coaching gesprekken met Tally en oefeningen hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb geleerd om beter naar mezelf te luisteren en meer mijn grenzen aan te geven. Hoe verdeel ik mijn (kostbare) tijd en hoe zorg ik ervoor dat wat ik doe, mij energie geeft. Ik kan nu zeggen dat ik de juiste balans voor mezelf heb gevonden, en daar ben ik heel blij mee. Ik voel me energieker en weet mijn energie nu goed te verdelen. Ook in mijn werk heb ik stappen ondernomen omdat ik steeds beter weet wat ik wil en waar ik me goed bij voel.
Ik heb veel fijne gesprekken gehad met Tally. Ik voelde me op mijn gemak bij haar en had het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Je hart luchten bij iemand die jou persoonlijk niet kent voelde voor mij heel goed. Tally liet me vaak ‘omdenken’, denken in mogelijkheden en niet in problemen. Een gedachte of situatie uitvoerig bespreken zodat je tot de kern komt en beseft dat je negatieve gedachte ontkracht kan worden waardoor je leert om lief voor jezelf te zijn. Dat vind ik de kracht van Tally als coach.”

Janet, 28 jaar

Traject: Fit, slank & Blij! Doel: – 10 kilo

” Door de extra kilo’s van voor & na de zwangerschap was ik onzeker en niet gelukkig met mijn lichaam. Daarnaast ging ik zes maanden na de geboorte van onze zoon lichamelijk nog steeds niet lekker door bekkeninstabiliteit en terugkerende slijmbeursontstekingen. In mei 2018 heb ik de stap genomen om onder begeleiding van Tally te werken aan het deel waar ik zelf wél invloed op heb; een gezonde leefstijl.

Tally heeft mij geleerd wat gezonde en verzadigde voeding is en hoe ik de balans hierin kan vinden. Het fijne aan het traject is dat er geen vooropgestelde menu’s zijn maar dat je dit zelf moet doen. Hierdoor ben ik creatiever geworden in de keuken en eten we veel gevarieerder. Mijn traject verliep volgens het boekje. Ik viel geleidelijk af en het gezonde eetpatroon werd stap voor stap mijn nieuwe basis. Het voelde niet als een streng dieet waardoor het makkelijk vol te houden is. Ondanks de zomervakantie, de vele gezellige etentjes en extra beweging tijdens het traject lichamelijk niet mogelijk was, bleef ik geleidelijk afvallen. Zo heb ik ervaren dat ik kan genieten van de ‘lekkere’ dingen zonder kilo’s aan te komen als de balans en je basis maar goed is.

Tally is eerlijk en positief in haar begeleiding en dit heb ik als zeer positief ervaren. Ze kan goed luisteren en stelt realistische doelen op die passen bij jouw situatie. Tally kan in ‘Jip en Janneke taal’ uitleggen wat de tekst op etiketten inhoudt waardoor het voor iedereen te begrijpen is.

Ik ben nu zeer tevreden met mijn voedingspatroon, de kennis over gezonde voeding en uiteraard de -10kg aan het einde van het traject! ”

Tjitske, 37 jaar

Gestart 20 januari 2018, doel: – 15 kilo.

December 2018: -19,5 kilo. 

” De zwangerschapskilo’s (en de rest) moesten er nu ook echt maar eens voorgoed af! Kan ik dit alleen of ga ik hier toch hulp bij vragen? Begin 2018 ben ik bij Tally geweest voor een kennismakingsgesprek en heb ik ingezet op gezond en puur eten. Mijn eetpatroon heb ik hiervoor ik kaart gebracht. Deze hebben we doorgenomen en zijn we nagegaan op wat voor momenten op de dag ik aanpassingen kon doen en welk effect dit zou/kon gaan hebben. Het is fijn dat er geen menu’s worden voorgeschreven waarin staat wat je wanneer moet eten. Je leert zelf nadenken en keuzes maken in je eetgewoonten. Hierdoor leer je bewust te kiezen voor voeding.

Mijn resultaat heb ik behaald door puur het aanpassen van mijn eetgewoonten en de bewustwording hierin. Soms sta je weken stil, maar ook hier geldt de aanhouder wint.

Overigens betekent dit niet dat je niks “lekkers” meer mag eten! Tuurlijk ‘mag’ je alles eten wat je zelf wilt en lekker vindt. Balans is hierin het toverwoord.  Ook als je heel gezond eet, kan het zo zijn dat je niet afvalt. Als je bijvoorbeeld standaard teveel van het gezonde eten eet, zal je je “doel” niet halen.

Ik maak nu bewuste keuzes voor eten en het voelt niet als een dieet. Voor mij is het dan ook niet nu de “eindstreep” onder het mom ” nu gaan we weer gewoon eten”. Dit is een manier/voedingswijze die ik blijf hanteren en nu gewend ben. Voor mij is het nu de uitdaging om op gewicht te blijven en niet terug te vallen in oude gewoonten, want ik zit nu lekker in mijn vel en wil dit graag zo houden. Ik heb genoeg handvaten gekregen om deze uitdaging aan te gaan.

Bedankt Tally voor deze inzichten en je begeleiding hierbij! “

Hannie de Bruin, 52 jaar

‘ Ik wilde niet alleen voor mij zelf, maar ook voor mijn gezin gezonder leven. Met veel motivatie ben ik samen met jou gestart. Langzaam maar zeker vond ik mijn draai om mij een andere leefstijl aan te meten. En mijn gezin raakte ook steeds meer gemotiveerd.

Ik ben nu 13 kilo afgevallen,  2 maten gekrompen en en zit lekker in mijn vel. Veel mensen denken dat ik een dieet heb gevolgd maar het is echt een andere leefstijl geworden!

Het woord TALLY PROOF is in ons gezin ‘geboren’ en ieder van ons weet dan ook heel goed wat er mee wordt bedoeld. Om mijn conditie op pijl te houden, loop ik regelmatig een blok om. Ik geniet er van om meer in beweging te zijn.

Ik heb mij ontzettend gesteund gevoeld door Tally. Zij hielp mij bewust te worden en stap voor stap mijn levensstijl te verbeteren. Ik heb het gevoel dat ik mijn gezonde basis heb gevonden en ben daardoor niet bang om weer terug te vallen in oud gedrag.

Tally, ik kan iedereen die er baat bij heeft jou aanbevelen! Bedankt!

Bianca de Bruin, 21 jaar

Bianca is in totaal, net als haar moeder, 13 kilo afgevallen en inmiddels al een jaar stabiel op gewicht.

‘Ik vond het al leuk en interessant om met eten en koken bezig te zijn en wilde daar wel meer van weten, dat was voor mij, naast afvallen, ook een reden om een traject te volgen. Bij Tally heb ik geleerd wat gezond eten nou precies inhoud en hoe om te gaan met de lekkere, ongezondere dingen. Ook weet ik nu hoe ik lekker eten nog gezonder kan maken zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes.

Ik ben in augustus begonnen en had mijn streefgewicht in oktober al behaald! Ik heb dankzij het traject van Tally een gezonde leefstijl ontwikkeld die ik heel mijn leven zal kunnen gebruiken en kan delen met de mensen om mij heen.