Fit & Fluitend aan het werk, dat willen we toch allemaal?

Je fit en energiek voelen. Een goede focus hebben. Veerkracht ervaren. Het mag duidelijk zijn: dat voelt goed en maakt het leven een stukje leuker. Het goede nieuws is dat we veel invloed op onze vitaliteit hebben, misschien wel meer dan je denkt.

De laatste jaren leeft bij steeds meer bedrijven het thema ‘vitaliteit’. En dat is slim, want vitaliteit = preventieve gezondheid.

Vaak worden er thematisch allerlei activiteiten aangeboden gericht op alle medewerkers. Een gezonde werkomgeving draagt dan ook bij aan het creëren van gezonde gewoonten. Voor iedereen daar een graantje van meepikt is dat natuurlijk prachtig. Maar bereik je daarmee ook de medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, te maken hebben met een disbalans en op korte of langere termijn dreigen uit te vallen? Durven zij zich hierbij kwetsbaar op te stellen? Krijgen zij de adviezen & coaching die hen écht verder helpt? Hoe maak je voor hen het verschil?

Maak het verschil voor wie dat nodig heeft

Vitally richt zich op deze medewerkers, door maatwerk in de vorm van persoonlijk advies & coachingstrajecten, individueel of in kleine groepen. Denk aan een leefstijlspreekuur, persoonlijk contact via beeldbellen, in de praktijk of – indien (weer) toegestaan – op locatie van de werkgever. Of bied een persoonlijke coachingstraject aan op een locatie naar wens, eventueel gecombineerd met wandelcoaching. En als de tijd het weer toelaat zijn er workshops en trainingen mogelijk voor kleine groepen.

Investeren in de medewerkers die hier baat bij hebben, levert veel op:

  • Medewerkers die de regie nemen over hun leefstijl en gezondheid
  • Meer grip op werkdruk, meer werkplezier
  • Een lager ziekteverzuim
  • Meer groei en resultaat
  • Duurzame inzetbaarheid en loyale medewerkers.

Leefstijl

spreekuur

Persoonlijke

coaching

Workshops

&

Trainingen